Dajana se bavi koučingom u oblasti razvoja karijere i unapređenja performansi. Specijalista je za razvoj zaposlenih, učenje u organizaciji i upravljanje talentima.

Njena misija je pružanje podrške, posebno mladima, ženama i onima koji počinju svoje nove radne uloge, da kroz koučing otkriju svoje talente i odrede željeni pravac. Kao kouč podržava klijente/kinje u napredovanju u karijeri i/ili započnu sopstvenog biznis. U radu je inspiriše svedočenje profesionalnom rastu i radosti individua u trenutku kada osveste da su počeli da žive svoju željenu radnu ulogu.

Koučing smatra izuzetnim alatom za kreiranje odnosa sa klijentima koji će podstaći učenje, radoznalost i kreativnost u pronalaženju njihove profesionalne autentičnosti, misije i vizije. Njena koučing praksa oslanja se na pozitivnu psihologiju i holistički pristupa klijentima.

Dajana ima višegodišnje korporativno iskustvo i iskustvo rada u nevladinom sektoru, što čini dobitnu kombinaciju u pristupu različitim klijentima. Trenutno pretežno radi kao interni kouč, ali i kao eksterni kouč. Dominantan način rada je virtuelni (online) koučing.

U životu i radu fascinirana je bogatstvom ljudskih potencijala. Kontinuirano učenje i unapređivanje je princip kojim se vodi kako u radu tako i u ličnom razvoju. Nastoji da ono što radi bude na način koji  kreira okvire za razvoj ličnih resursa i upotrebu istih za ostvarivanje željenih ishoda.

Svoje znanje i veštine unapređuje kroz praktikovanje koučing, angažovanje mentora, redovno pohađanje edukacija i praćenje istraživanja u oblasti koučinga.

Nivo akreditacije
ACC
Godina učlanjenja u ICF
2019
Akademsko obrazovanje
MA psihologije
Zanimanje
Psiholog
Firma
https://dajanadamjanovic.com/sr/
Akreditovana koučing edukacija
ACSTH program ”Coaching for Active Preeminence”
https://www.sinhronia.com/koucing-skola/
ACSTH
U ulozi kouča
Koučing fokus
Liderstvo, Karijerni, Korporativni, Biznis
Pokrivene industrije
Sekundarne (proizvodnja, inženjering, građevinarstvo), Tercijarne (profesionalne usluge), Kvartarne (intelektualne aktivnosti koje uključuju obrazovanje i istraživanje)
Profil klijenata
Srednji menadžment, Fizička lica, Vlasnici i preduzetnici, Timovi
Jezici
Profil na ICF-u
Ukupan broj koučing sati
130+
CV u PDF formatu