Komandna tabla

Zamislite da na jednom mesto možete razmenjivati ideje sa kolegama i koleginicama kojima su standard ICFa i coaching bitne teme koliko i vama?  Zamislite da od tih istih ljudi naučite kako vode svojeu praksu, koje alate koriste, kako dolaze do klijenata.  Želimo svi to već dugo, i verovatno ste se zbog toga i učlanili u naš chapter!  Trebalo je malo vremena da dođemo do ove tačke, ali konačno je sve tu!

A možda imate ideje kako da bolje vodimo chapter, ili baš želite da učestvujete u pojedinim projektima? Ova platforma baš i služi za to!

Struktura platforme

Osnovna struktura je po grupama, odnosno zajednicama.  Možete misliti o njima kao neka vrsta družtvene mreže poput Facebook-a ili LinkedIn-a.  Naša platforma ima jednu obuhvatajuću zajednicu, ICF Serbia Chapter Community.  Ona je grupa ne samo za članove nego i za buduće “prijatelje” chapter-a poput provajdera usluga, promotivnih partnera, edukacionih partnera, itd. Ova grupa cela nije trenutno bitna, jer na platofrmi su samo članovi.  Grupa koja je nama bitna je ICF Serbia Chapter Members Only.

Sadržaj

Primer diskusija

Email poruke za članove

Svi članovi zaslužuju da se izjasne ili postave pitanja u vezi obaveštenja koja chapter šalje.  Da ne bi opterećivale svoje inbox-ove prevelikim brojem “reply-all” poruka, diskusije na sve objave možete naći ovde

Ideje

Sigurno imate ideje kako da chapter bolje funkcioniše, kako da se pokrenu projekti, šta bi bilo zanimljivo da naučimo ili uradimo.  Ovo je mesto da podelite te ideje

Produktivnost

Sigurno se već se služite alatima pomoću kojih bolje dolazite do klijenata, komunicirate sa njima, vodite projekte, itd.  Hajde da učimo jedni od drugih šta koristimo, i kako da koristimo.

Coaching alati, teorije, itd

Koristimo razne modele, teorije, pristupe i alate u radu sa klijentima.  Od emocione inteligencije do design thinking-a, ovo je prostor za pitanja i razmižljanja.