Dobrodošli!

Kada je u decembru 2018. godine nešto više od dvadeset koučeva osnovalo ICF Serbia Chapter postali smo deo ove vodeće globalne asocijacije koja je uspostavila zlatni standard profesije. Danas u našem brzo rastećem čepteru nas ima već 48!

Misija našeg priključenja zajednici od preko 130 Chapter-a iz više od 70 zemalja je bila i ostaće aktivno učešće u napretku prakse, nauke i umetnosti profesionalnog koučinga. Namera ICF Serbia je da na lokalnom nivou postane referentna koučing asocijacija koja demonstrira profesionalizam, uspostavlja i održava etičke standarde i izgrađuje mrežu akreditovanih koučeva. Velika je čast, privilegija i odgovornost predvoditi tim od trenutnih 48 članova (kao deo velikog tima od preko 36.000 članova širom sveta) posvećenih definisanju kriterijuma kvaliteta i razvoju koučinga u poslovnom okruženju.

Radujemo se prilici da podržimo one koji imaju želju da se priključe nama i našim aktivnostima, uvereni da ćemo u godinama koje dolaze značajno doprineti sistemskom razvoju koučing profesije u Srbiji.

Upoznajte naš upravni odbor za 2020 godinu!

Brankica Ljamić, PhD, MCC
Predsednica
Jelena Kralj, ACC
Direktor za specijalne događaje (2020)
Jelena Petrov, ACC
Potpredsednica; dir za Članstvo (2019 + 2020)
Milan Čabrić, ACC
Sekretar (2019 + 2020)
Milica Pićurić, PCC
dir za Marketing i komunikacije (2019+2020)
Mirjana Gomilovanović, PCC
dir za Edukacije (2020)

Vesti o prethodnim upravnim odborima ICF Srbijaa