ICF Srbija Chapter je zahvalan na prilici da bude edukativni partner na šestoj regionalnoj PCM Koučing Konferenciji „Playground“, 25.marta u hotelu „Metropol”.

Kompanija Atria Group, kao kuća koja se već 10 godina bavi razvojem organizacija i ljudi, u svojim trening programima, u procesima individualnih akreditacija profesionalnih koučeva i programima kontinuirane edukacije koučeva, neguje ICF vrednosti i poštuje stroge ICF  standarde. Veliko nam je zadovoljstvo da upravo kao edukativni partner podržimo njihovo nastojanje da biznis zajednici ponude događaj koji svojim pogledom na koučing to promoviše, a slavi igru i kreativnost – 6. Regionalnu PCM Koučing Konferenciju “Playground”.

Ako niste član ICF Srbija Chapter-a, potražite naš štand na „Igralištu“!  Zadovoljstvo nam je da imamo priliku da vas upoznamo! Saznajte u razgovoru sa predstavnicima našeg tima kako možemo da vas podržimo u vašem rastu i razvoju u ICF profesionalnog kouča, bilo na kojoj stepenici karijere da ste sada. 

 

U svom pozivu Atria ističe  – 25. marta lideri su na „Igralištu“. A vi? 

Koliko je važno da imamo pravo da iskažemo svoju ideju? Da li je još važnije da istu tu ideju poslodavac čuje, razmotri i na kraju podrži implementaciju iste? Koliko uopšte imamo prilike da budemo opušteni na poslu, da se igramo? 

Kako samo ime kazuje, ideja Konferencije  je pozvati profesionalnce na igru, na učenje i usvajanje dokazanih, svetski priznatih metodologija za razvoj ljudskog potencijala kroz iskustvo i igru. 

Baš kao kada smo bili deca, na velikom igralištu 25. marta u hotelu “Metropol” Atria Group namerava da zajedno okupi lideri sveta i regiona. 

 

Zašto se kaže da je ovo događaj koji ne smete propustiti? 

 

 • Jedinstveni sadržaj i kastomizovani pristup svakom učesniku

 

Koncept koučing konferencije koju Atria Group organizuje ove godine je nesvakidašnji i drugačiji. Ističe se da se fokus i lepota ovog događaja nalaze se u različitosti – pristupa, metodologija, ljudi, govornika i zemalja iz kojih dolaze. Imaćete mogućnost da sami organizujete vreme na ovom događaju i šta je ono čemu želite da prisustvujete. Naime, svaki učesnik prisustvovaće predavanjima 3 keynote govornika, ali isto tako, moći će da izabere 3 od 9 ponuđenih radionica, te tako prilagodi sadržaj konferencije svojim interesovanjima. 

 

 • Učiće se iz iskustva – sopstvenog, ali i iskustva vaših kolega

 

Organizatori vas pozivaju da zamislite 150 profesionalaca, HR eksperata, menadžera i koučeva na jednom mestu. Govornike koji dolaze iz Indije, Varšave, Velike Britanije, Kanzasa, Jermenije i Srbije. Zamislite veliko poslovno igralište. Zamislite konferenciju na kojoj nećete sedeti. Aktivno ćete učestvovati i igrati se.  Zamislite 150 različitih priča, pozitivnih i negativnih primera iz prakse. 

Setite se koliko ste samo kroz igru kao dete učili. Hajde da više ne zamišljamo. Pozivamo vas da to zajedno iskusimo! 

 

 • Najeminentniji profesionalci deliće sa vama višedecenijsko znanje i dokazane metodologije

 

Možete li se za samo jedan dan upoznati sa tajnama efektivnog liderstva – sa koučingom, timskim koučingom, Process Communication Modelom, SCRUM-om, metodologijom efektivne poslovne komunikacije, Visual Thinking-om, WallBreakers-ima, SHL metodologijom? Atria Group organizacijom ove Konferencije daje odgovor da možete!

Ono što time vama omogućavaju je da upravo iz ličnog iskustva zaključite u kom smeru želite da ide vaš profesionalni razvoj ili šta bi najviše odgovaralo vašoj organizaciji u budućnosti.

 

Koga su pozvali sa vama deli svoje znanje?  

 

 • Nate Regier (PCM Certifying Master Trainer
 • David Smith-Collins (Executive Coach, Trainer and Consultant)
 • Guarav Arora (Facilitator, Coach and Speaker)
 • Magdalena P. Wojciechowska (Executive and Business Coach)
 • Arpi Karapetyan (HR Professional, Coach and Consultant)
 • Dragoljub Đuričić (Bubnjar)
 • Predrag Jovanović (ICF – MCC Kouč)
 • Marija Branovački (ICF – ACC Kouč)
 • Nikola Mladenović (Erickson Professional Coach and Scrum Master -msgNETCONOMY)
 • Ivan Pribićević (Executive Consultant)
 • Nikolina Janković (Solutions Delivery Unit Team Lead – ManpowerGroup)
 • Josip Bošnjaković (Trainer, Consultant, and High Performance Team Coach)
 • Dragan Ristić (HR Consultant – Atria Group)
 • Ana Nikolić (PCM Coach and HR Manager – FIS)
 • Olivera Zdravković (PCM Coach and HR Manager – Galenika)

 

 

Ukoliko želite da saznate više o ovom događaju ili želite da se pridružite na „Igralištu“, posetite sledeći link: https://conference.atriagroup.org/

 

Radujemo se da se vidimo, družimo, razmenjujemo i učimo 25.marta u hotelu „Metropol“ na 6. Regionalnoj PCM Koučing Konferenciji  “Playground”.

***